TV der bevæger dig

Fjerde mand sigtet i sag våbensmugling

Politiet har sigtet en fjerde mand i sagen om formodet indsmugling af våben fra Balkan til Danmark. Den fjerde mand blev i dag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger.

I begyndelsen af august fandt Sydøstjyllands Politi og Rejseholdet 4 skarpladte AK 47 automatvåben og to skarpladte Zastava pistoler under ransagning af en adresse i Kolding.

Samtidig anholdte politiet en 17-årig mand og en 35-årig kvinde, begge danske statsborgere med Bosnisk baggrund, samt en 41-årig mand med Bosnisk statsborgerskab.

Nu er en fjerde person sigtet i sagen. Vedkommende blev onsdag ved grundlovsforhør i retten i Kolding varetægtsfængslet fire uger. Det er en 40-årig herboende mand med kroatisk baggrund.

Samtidig blev varetægtsfængslingen af den 17-årige mand, der har været varetægtfængslet i surrogat, ophævet. Politiet opretholder dog sigtelsen mod manden.

De anholdte er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 192a. Det er politiets vurdering, at de fundne våben med stor sandsynlighed kunne være bestemt for bandemiljøet.

Sagen føres for lukkede døre.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden