Flere anmeldelser om pædofili-overgreb

Politiet i Fredericia har modtaget en håndfuld nye anmeldelser mod en 37-årig mand, som er fængslet for et seksuelt overgreb mod en 14-årig dreng.

- Vi har fået flere anmeldelser, siden han blev varetægtsfængslet den 9. august, siger lederen af lokalpolitiet, vicepolitiinspektør Peter Balsgaard, til TV SYD. De anmeldelser skal vi nu se, om der er hold i.

Den 37-årige mand har fået sin varetægtsfængsling forlænget. Endnu er der ikke rejst nye sigtelser mod ham.

Flere familier i Fredericia har tidligere anmeldt manden for seksuelle krænkelser mod mindreårige børn. De henvendelser førte ikke umiddelbart til sigtelser.

Men i august blev den 37-årige anholdt og sigtet for seksuelt overgreb mod den 14-årig. Fredericia Avisen har siden anholdelsen modtaget flere henvendelser fra forældre, som har mistanke om, at deres drenge har været udsat for krænkelser af den 37-årige.

Avisen har opfordret forældrene til at melde til politiet, hvis de tror, at der er foregået noget ulovligt, når drenge har været på besøg i mandens lejlighed.

- Der er tale om seksuelle krænkelser, og de nye anmeldelser ligner den sigtelse, vi har rejst mod den 37-årig, siger Peter Balsgaard til TV SYD. Men nu skal vi have tid til at efterforske det.