Flere børn alvorligt forbrændt ved skater-arrangement

Seks børn mellem 9 og 13 år er lørdag alvorligt forbrændt ved et skater-arrangementet "Ring of Fire" på havnen i Sønderborg. Flere fløjet til hospitalet.

OBS! Den oprindelige artikel er 24. maj opdateret med de præcise oplysninger om antal tilskadekomne og deres alder

De seks tilskadekomne børn var tilskuere ved et skater-arrangement "Ring of Fire" på havnen i Sønderborg arrangeret af gadeidrættensdag.dk i samarbejde med den lokale skaterklub og Sønderborg Kommune.

Børnene blev ifølge vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi forbrændt af tændvæske, der blev hældt på en ring med ild i, hvor deltagere på skateboard skulle køre igennem.

quote

Vinden får fat i tændvæsken og "springer" så over seks af de unge tilskuere. Flere af børnene, der er mellem 9 og 12 år, er alvorligt forbændt og bragt med helikopter til behandling på hospitalet

Søren Strægaard, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Vinden får fat i tændvæsken og "springer" så over på seks af de unge tilskuere. Flere af børnene, der er mellem 9 og 13 år, er alvorligt forbændt og bragt med helikopter til behandling på hospitalet, fortæller Søren Strægaard, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Uheldet er sket i forbindelse med det landsdækkende arrangement gadeidrættensdag.dk 

TV SYD har haft kontakt til en af arrangørerne, Sønderborg Skateklub, men de ønsker ikke udtale sig lige nu.

Både Gadeidræt.dk og Sønderborg Kommune er medarrangør af den landsdækkende begivenhed.

- Det er alvorligt, og flere af børnene er bragt med helikopter til behandlig på sygehuset. Mere kan jeg ikke sige nu, siger Søren Strægaard. 

Ulykken skete lørdag aften klokken 19.14.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.