Flere tager den lokale flyver, når de skal til København

Alsie Express, der hver dag flyver mellem Sønderborg og København, har stor succes. Nye tal viser, at lokalbefolkningen bakker selskabet op.

Det lille Sønderjyske fly selskab Alsie Express, der hver dag flyver mellem Sønderborg og København, har stor succes.

quote

Vi vidste, at vi havde gode trafiktal. Men at tallene var så fine, det overrasker. Vi er så glade.

Lone M. Koch, direktør, Alsie Express

Tal for februar måned viser, at Alsie Express for syvende måned i træk oplever fremgang - denne gang en fremgang på hele 13 procent. Det gør den til den bedste februar, siden selskabet startede i 2013.

- Vi vidste, at vi havde gode trafiktal, da vi følger vores rute hver eneste dag. Men at tallene var så fine, det overrasker. Vi er så glade, siger Lone M. Koch, der er direktør i Alsie Express.

Flyselskabet med de genkendelige sorte fly oplevede i 2015 og 2016 en mindre tilbagegang i antallet af passagerer, men det ser ud til, at kursen er ændret fra nedadgående til stigende.

quote

Vi har fundet frem til, at et klippekort er rigtig vigtigt, da vi har mange erhvervsfolk og pendlere, der rejser meget.

Lone M. Koch, direktør, Alsie Express, Sønderborg

- Vi har fundet frem til, at et klippekort er rigtig vigtigt, da vi har mange erhvervsfolk og pendlere, der rejser meget, siger Lone M. Koch.

Alsie Express har siden 2013 fløjet ruten mellem Sønderborg og København, og de ser lyst på fremtiden, hvor flere afgange og nye ruter er på vej.

- I maj og juni kommer der en ekstra søndagsafgang mellem Sønderborg og København. Og så har vi planlagt, at vi skal til at flyve med turister fra Sønderborg til Sardinien og til Pisa i samarbejde med Gislev Rejser, fortæller Lone M. Koch.