Flere tyskere giver god campingsæson

Antallet af tyske overnatninger er steget med otte procent i løbet af årets første seks måneder. Flere campingejere melder om en rigtig god sæson.

Campingpladserne har stadig ingen tal på, hvor god deres sæson har været indtil videre, men det tegner godt ifølge Danmarks Statistik.

Antallet af overnatninger er samlet steget med tre procent, og det er ifølge Campingrådet mange år siden, der har været en så stor stigning.

På Hvidbjerg Strand Camping ved Blåvand vender de også tommlen opad.

- Det bliver en rigtig god sæson. Vi har fx ikke haft så god en uge 32 siden 2007, siger medejer af Hvidbjerg Strand Camping, Steen Slaikjær, til TV SYD.

Den samme positive melding kommer der også fra Sandersvig Strand Camping i ved Haderslev. Her ligger de over landsgennemsnittet i stigningen af gæster.

- Vi har haft en fremgang på fem procent i forhold til sidste år, så det kan ikke blive meget bedre. Det er mange år siden, vi har set sådan en fremgang, siger ejer af Sandersvig Camping, Johannes Holst til TV SYD.

Ikke alle campingpladsejere har armene helt over hovedet. På Augustenhof Strand Camping er det også gået godt, men det er efter nogle træge år.

- Det er gået rigtig fint, men det har også været tiltrængt, siger medejer af Augustenhof Strand Camping, Svend Erik Nielsen til TV SYD.