TV der bevæger dig

Horsens er danmarksmester i hushandler

Postnummer 8700 Horsens er for andet år i træk det sted i landet, hvor der er handlet flest huse. I påsken besøgte 4000 mennesker Horsens Bygger. Foto: Per Lund

Der er kommet gang i boligmarkedet. Især i provinsen, hvor Horsens for andet år i træk slår alle andre byer som det sted med flest solgte huse.

I postnummer 8700 Horsens kan de for andet år i træk bryste sig af at være det område i landet med flest solgte huse. Det viser nye opgørelser fra boligsiden.dk. 

Og der er stor interesse for at bo og bygge i Horsens. For eksempel besøgte omkring 4000 gæster byggeudstillingen Horsens Bygger i påsken. Udstillingshusene ligger på Højagergårdsvej, som er et nyudstykket område ved Tyrsted i den østlige del af Horsens.

Det er ikke kun i Horsens der er interesse for at bo, bygge og handle huse. På top 10-listen over postnumre med flest hussalg i 2017 er Horsens skarpt forfulgt af både Kolding, Fredericia og Vejle. 

Læs også Dårligt påskevejr lokkede 4000 gæster til byggeudstilling

I følge boligsiden.dk er top seks uændret i 2016 og 2017, mens der er rokeret rundt på syvende-, ottende, niende- og tiendepladsen i de to år.

I 2016 var de sidste fire på top 10-listen således Holstebro, Vejle, Viborg og København S, mens Fredericia skubbede København S ud af listen i 2017 og helt ned på en 16. plads.

Se hvordan hussalget er gået, hvor du bor på boligsiden.dk.

Se listen over postnumre med flest hussalg i 2017:

 

Læs også 4.000 besøgte Horsens Bygger

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden