Flot fodboldhæder til Sønderjyskes træner og Horsens-dommer

Sønderjyskes succestræner Jakob Michelsen.blev kåret som årets træner ved Dansk Fodbold Award, mens superligadommer Mads-Kristoffer Kristoffersen fra Brædstrup blev årets dommer.

Jakob Michelsen blev valgt til årets træner med denne begrundelse:

–  Han har flyttet et primitivt spillende hold til et hold, der spiller rigtig fint fodbold og samtidig får point. Jakob har gjort et fantastisk stykke arbejde i SønderjyskE og har fået holdet i toppen af dansk fodbold. Fastholdelse af ”low-budget” i Skive til en imponerende halvsæson i SønderjyskE. Topplacering i Superligaen og kvartfinalen i DBU Pokalen. Han fører sine idéer ud i livet og bygger videre på det sammenhold, der er i SønderjyskE.

De andre nominerede var Glen Riddersholm, Jess Thorup og den tidligere SønderjyskE-træner Lars Søndergaard, som 35-årige Michelsen afløste i sommer.

– Mange tak. Det er en kæmpe ære at stå her i dag. Det, der gør mig mest glad er, at mine trænerkollegaer har stemt på mig. Jeg har været begunstiget af gode spillere og trænerteams i Skive og SønderjyskE, og så vil jeg takke min familie og kone. Tak til mine to sportschefer og staben i klubberne. Det jeg sætter mest pris på er at kunne få lov til at lave det, som jeg elsker. At træne fodbold og have med mennesker at gøre hver eneste dag, sagde Jakob Michelsen i sin takketale.

Prisen som årets dommer tilfaldt 32-årige Mads-Kristoffer Kristoffersen  fra Brædstrup.
Prisen som årets dommer tilfaldt 32-årige Mads-Kristoffer Kristoffersen  fra Brædstrup.

Prisen som årets dommer tilfaldt 32-årige Mads-Kristoffer Kristoffersen  fra Brædstrup og medlem af Horsens Fodbolddommerklub, der har været dommer i superligaen siden 2010/2011-sæsonen og FIFA-dommer siden 2012.  Mads-Kristoffer Kristoffersen er en af kun to semi-professionelle dommere i Danmark.