Fodbold-fans rydder sne i Horsens

En flok frivillige er netop nu i gang med at rydde fodboldbanen på Casa Arena i Horsens for sne i håb om, at superliga-kampen mellem AC Horsens og FC Midtjylland kan gennemføres søndag eftermiddag.

- Vå håber, at vi når det til den planlagte kampstart kl. 14 - og at kampens dommer vil godkende banen, siger AC Horsens-direktør Henrik Ravn til TV SYD.

Gratis adgang

I forvejen havde AC Horsens besluttet at der er gratis adgang for alle til kampen mod FC Midtjylland

Hjemmeholdets fans kan se tilbage på et år, der har budt på en fjerdeplads i Superligaen ? den højeste placering i AC Horsens? historie -, deltagelse i Europa League for første gang nogensinde og pokalfinale for første gang nogensinde med forrygende opbakning i Fælledparken og Parken.

- Vi har oplevet et fantastisk år med mange milepæle for AC Horsens, og det luner i en kold tid at tænke tilbage på de mange tusind gule fans i Fælledparken og Parken til pokalfinalen. Forhåbentlig bliver der fyldt godt op på tribunerne. Vi får brug for vores 12. mand på søndag, hvis vi skal sende FC Midtjylland hjem til Heden uden point, siger AC Horsens-direktør Henrik Ravn.