Fodbold: Sønderjysk nederlag

Spillet var godt, men resultatet noget skidt, mener Sønderjyske spillere og træner efter nederlaget til Randers FC i den vigtige bundkamp.

Frustrationerne breder sig i Sønderjyske, der nu for alvor er i nedrykningsfare.

Oven i købet kom 0-1-nederlaget til Randers FC efter en indsats, som både spillere og træner betegnede som forårets bedste.

Cheftræner Michael Hemmingsen har svært ved at forstå udviklingen i SAS Ligaen for tiden.

- Hvis Randers redder sig, er det vel det største under siden pyramiderne blev bygget. Det er en af de mest uforklarlige ting, der er sket. Jeg håber, de er glade for den tur, de har i den i øjeblikket, siger Michael Hemmingsen.

Nedrykning

Han slår samtidig fast, at Sønderjyske ikke kan bruge godt spil til noget i bundkampen, hvis holdet ikke får flere point end de 32, det har skrabet indtil nu.

- Vi har hele tiden været en del af nedrykningsspillet, og det er vi i høj grad nu. Vi laver ikke noget om i de kommende kampe. I stedet vil jeg overbevise spillerne om, at det er det rigtige, vi laver, selv om vi tabte i dag, siger Michael Hemmingsen.

Det får han næppe svært ved at forklare sin angriber Kenneth Fabricius, der nærmest er klar til at garantere, at Sønderjyske ikke ender med at rykke ned, hvis holdet kan fortsætte stilen.

- Lige nu er det træls, når vi gjorde en så god figur. Det skal vi helst fortsætte med, for nedrykningskampen bliver tæt og kan let blive afgjort på de sidste marginaler, mener Kenneth Fabricius, som blandt andet kan se frem til en ny gyser mod AGF den 6. maj.