Følg AC Horsens på udebane til halv pris

AC Horsens-fans kan nu følge klubbens udekampe i Østjylland med rabat, AGF, Silkeborg IF, Randers FC og AC Horsens, da de fire sugerligaklubber arbejder sammen om at få flere tilskuere på udebaneafsnittet på stadion.

De fire klubber nu gået sammen om en aftale, der kan være med til at fylde godt op på udebaneafsnittet, når de respektive klubber skal i gang med grundspillet i superligaen.

De fire klubber har aftalt fælles lave priser for de medrejsende fans. De kan således komme ind til deres klubbers kampe på stadion i Randers, Aarhus, Horsens og Silkeborg for halv pris - det vil sige 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn. Aftalen indebærer, at de fire klubber selv står for billetsalget og de medrejsende fans skal derfor - helt som de plejer - købe deres billet hos den klub, de skal besøge.

- Uanset hvornår man spiller på udebane, har man brug for støtte fra sine egne - også i grundspillet. Så vi håber, at vi kommer til at se flere fra Horsens i Silkeborg, Randers og Aarhus, siger Kristian Nielsen, der er adm. direktør i AC Horsens til klubbens hjemmeside.

Udover prisrabatten indebærer aftalen, at der både bliver et stemningsafsnit og et familieafsnit på udebanetribunen på de fire stadions. Det er den enkelte klubs aldersgrænse, der er gældende for prisen for børn, og der er ingen yderligere rabatter til studerende, pensionister mv.

Aftalen kommer allerede i brug fra sæsonens første superliga-kamp, når AC Horsens skal til AGF og Ceres Park i premierekampen fredag den 14. juli kl. 18.