Station 2 følger Syd- og Sønderjyllands hundepatrulje i skuddrama

Mandag aften kan seerne komme tæt på, hvordan politiets hunde spiller en vigtig rolle, når meldingen kommer om, at en mand er ramt og hårdt såret af skud.

Natten til fredag den 20. april blev en mand fundet hårdt såret af skud i en lejlighed på Stationsvej i Tinglev. Det udløste en stor politi-indsats - og i aften kan tv-seerne i Station 2 Politirapporten på TV 2 følge politiets første indsats på gerningstedet.

Station 2 Politirapporten var nemlig med politiet under efterforskningen i timerne umiddelbart efter skuddet faldt. Heri deltog bl.a. betjentene Flemming Mørch og Jesper Lynge i søgningen efter spor sammen med deres hunde Cola og Messi - og det er deres indsats, som der er fokus på i aften. Her kan kan du allerede se en forsmag på aftenens Station 2 

TV 2 har fulgt Syd- og Sønderjyllands Politis arbejde over et par måneder i foråret - og det vil seere kunne se mere til de kommende uger.

- Tv-holdene har fulgt vores indsats på en lang række områder - både de rutineprægede opgaver og så også de mere dramatiske som tilfældet er i aften, siger Helle Lundberg, fra Syd- og Sønderjyllands Politis kommunikationsafdeling.

I skudsagen fra Tinglev blev ialt tre personer anholdt, men kun den 36-årige mand, som politiet formoder har affyret våbnet, endte med at blive varetægtsfængslet dagen efter. Han er fortsat sigtet for drabsforsøg. Der er endnu ikke faldet dom i sagen.

Se Station 2 Politirapporten i aften klokken 21.25 på TV2.