TV der bevæger dig

Første dag med billigere biler

ATbiler i Fredericia forventer at sælge flere biler på sigt Foto: Jørgen Guldberg, TV SYD

ATbiler i Fredericia forventer at sælge flere biler på sigt - men det øgede salg er ikke gået helt i gang endnu Foto: Jørgen Guldberg, TV SYD

1 af 2

Fredag var første dag med de nye, nedsatte registreringsafgifter. En god dag for landsdelens autoforhandlere.

Afgiften sænkes fra 180 procent til 150 procent. Det betyder, at en mellemstor familiebil bliver op til 20.000 kroner billigere.

- Vi forventer at sælge flere biler på sigt, men vi vil gerne have afgiften sat yderligere ned, fortæller salgschef Jan Schott Nielsen fra ATBiler i Fredericia til TV SYD.

Finanslovens afgiftsnedsættelser kan allerede ses på forhandlernes prisskilte. ATbiler i Fredericia sælger Toyota, Fiat og Jeep, og de nye afgifter er fredag allerede regnet ind i priserne, men det er meget forskelligt hvor meget eller lidt man sparer.

- Jeg står p.t. og skal skifte min bil ud. Afgiftsnedsnedsættelsen betyder, at jeg overvejer at købe helt ny bil i stedet for en nyere, brugt bil, fortæller disponent Kim Juul Hansen fra Middelfart til TV SYD.

00:35

Her forklarer Jan Schott Nielsen fra ATBiler i Fredericia hvilke fordele afgiftsnedsættelsen giver dig, hvis du er på jagt efter ny bil.

Luk video

 

 

 

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden