TV der bevæger dig

Folkestafet samler 1.3 millioner kroner

7.197 personer har bundet snørrebåndene for at gå eller løbe ved årets Stafet for Livet i Haderslev denne weekend. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

Børge Koch er arrangør af Stafet for Livet i Haderslev, og han mener absolut, at de sidste 24 timer har været en succes. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

1 af 2

Lørdag og søndag har en masse mennesker samlet penge ind til kampen mod kræft ved Stafet for Livet i Haderslev.

Mange er hoppet i træningstøjet denne weekend for at deltage i landets største stafet, Stafet for Livet i Haderslev.

Helt præcist 7.197 personer har gået eller løbet rundt om Damparken i kampen mod kræft, og det glæder arrangøren bag, at så mange står sammen. 

- Det er gået fantastisk. Vi har atter en gang haft en helt fantastisk stafet, og vi er rigtig, rigtig glade, fortæller Børge Koch, der er arrangør af Stafet for Livet i Haderslev, som han også kalder Danmark smukkeste stafet. 

På nuværende tidspunkt har vi samlet 1,2 millioner kroner sammen.

Børge Koch, arrangør, Stafet for Livet 

Han tror, at det blandt andet er omgivelserne, der gør, at den sønderjyske by kan lokke så mange mennesker til stafetten, og med så mange deltagere bliver der også samlet en masse penge ind.  

- På nuværende tidspunkt har vi samlet 1.2 millioner kroner sammen, men vi ved af erfaring, at der kommer flere penge ind, så vi kan regne med mellem 1.2 og 1.3 millioner kroner, siger Børge Koch søndag middag til TV SYD, mens han næsten jubler. 

Hvad er Stafet for Livet?

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.
www.stafetforlivet.dk

Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App