TV der bevæger dig

Forældre anklager pædagoger for vold

De fire forældre her, har valgt at tage deres børn ud af Signaturskolen. De anklager to pædagoger på skolen for at have begået vold mod børnene. Fra venstre er det Silke Böttcher, Anja Engberg, Kristina Ager og Ralf Böttcher. Foto: Frank Bleuenfeldt, TV SYD

En gruppe forældre har taget deres børn ud af Signaturskolen i Esbjerg, fordi de mener at børnene har været udsat for vold.

- Han er blevet lagt i gulvet af en lærer derude, og efterfølgende trampet på ryggen, fortæller, Anja Engberg, hvis søn tidligere gik på Signaturskolen. Nu har hun taget drengen ud af skolen.

Det samme har Silke og Ralf Böttcher gjort med deres søn.

- Læreren har taget ham med ind i nogle mørke rum, for råbe og brøle af ham, fortæller Silke Böttcher om en af de ting, deres søn angiveligt har oplevet på Signaturskolen, der er en specialskole.

Kristina Ager fortæller at hendes søn er kommet hjem med blå mærker på armene.

Alle fire forældre har nu taget deres børn ud af skolen, da de to pædagoger det drejer sig om stadig arbejder på skolen.

Forældrene har ellers både været omkring politiet, og har tidligere klaget til skolen.

Politiet mente ikke, at det kunne bevises, at der var foregået noget ulovligt på skolen, og skolen selv bakker pædagogerne op.

Vi afviser anklagerne, siger skoleleder på Signaturskolen, Jette Sylvestersen til TV SYD. Hun er ked af, hvis nogen forældre har den opfattelse, at der er foregået noget forkert på skolen.

Samtidig siger hun, at skolen har iværksat en række initiativer, for at undgå tilspidsede situationer.

Men det giver forældrene til de børn, der angiveligt har været udsat for vold ikke meget for.

- De folk har ikke gjort deres job ordentligt. De skal fjernes fra skolen, siger Ralf Böttcher til TV SYD.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden