Forældre raser over tom(s) chokoladejulekalender

Landet over har forældre i dag trøstet deres skuffede børn.

Den 4. december har mange ikke fået deres daglige stykke chokolade, fra Tom?s chokoladejulekalender. Den var nemlig, ja, tom.

På Toms facebookside skriver mange om en dårlig start på dagen, da dagens låge var tom. Nogle har endda undersøgt julekalenderen nærmere, og fundet ud af, at der mangler chokolade bag flere af lågerne.

Her er nogle af de sure forældre:

"Hejsa har en datter der åbnede nr. 4 i morges. Men der var ikke noget chokolade. Hun var mega skuffet. Hvad skal vi gøre ved det.?," skriver Dorte Staal.

"Hej Toms - vi har købt to chokoladekalendere hvor der i begge to manglede chokolade i låge nr. 4!! Jeg har i dag to skuffede børn - hvad har I tænkt jer at gøre ved det?," skriver Dorthe Præst.

"Hej har en datter der åbnede låge nr. 4 imorges, men der var intet i den, så havde en meget skuffet pige..," skriver Heidi Fruergaard.

Toms beklager

Toms har svaret flere af de skuffede forældre og skriver følgende:

"Hej, det er vi kede af at høre. Tag og skriv til vores kvalitetskontrol på denne mail: tomskvalitet@tomsgroup.com, så er de klar til at rette op på den dårlige oplevelse og jeres skuffelse."