Forkælede tøser i junglen

Nadja Møller og Karoline Egebjerg, begge Esbjerg, er blevet mere ansvarlige efter en tur på 18 dage blandt slanger, skorpioner og alverdens kryb i junglen på Borneo.

Det siger de i hvert fald selv.

De er sammen med fem piger fra omegnen af København hovedpersoner i TV2 Danmarks nye serie om forkælede unge: Ingen kære mor.

Jægersoldat og livvagt, Lothar Friis, fører tøserne gennem junglen, og de skal selv sørge for at skaffe mad og finde et sted at sove.
 
Hans første møde med pigerne var chokerende:

- Jeg synes, det var hårdt at komme ind i jægerkorpset. Men at stå med syv 18-årige teenagepiger her i junglen, det bliver nok den hårdeste opgave nogensinde, sagde Lothar Friis, da han så pigerne komme ud af helikopteren, og han tilføjer:

- Oh my God. Det går galt. De ligner jo totalt stylede rockstars - med smykker til højre og venstre, solbriller, stylet hår og makeup. Jeg tænker bare: Der er langt igen her.

Han begyndte med at tage deres smykker, makeup og telefoner.

Bedre rustet

Nadja Møller og Karoline Egebjerg holdt i dag foredrag om deres oplevelser på Esbjerg Gymnasium & HF.

De fortryder ikke, at de tog med på turen, selv om det var hårdt.

- Nu har jeg set det første afsnit, og jeg er lidt utilfreds med, at jeg græder så meget over anstrengelserne, siger Karoline Egebjerg.

Nadja Møller og Karoline Egebjerg er blevet passet op af deres forældre hele livet. De har aldrig lavet mad eller vasket deres eget tøj.
 
Efter en tur i junglen føler de sig lidt bedre rustet til at flytte hjemmefra til sommer.

- Det er blevet hverdag, og mor har fyldt køleskabet op, men jeg tror, at vi har fået mere gejst til at klare os selv, siger Karoline Egebjerg.

Nadja Møller:
- Vi har fået sat nogle ting i perspektiv. Jeg tænker ikke så meget på, hvad der kan gå galt. Jeg har fået større tro på mig selv.

Første afsnit i serien på TV2 20.50.