Forkølet Daniel Wagner glæder sig over sølvet

Det var forkølelsesplaget Daniel Wagner, der mandag aften kunne juble over sin sølvmedalje i 100 meter løb. Tirsdag stiler han højere i længdespring.

Daniel Wagner vandt først sit indledende heat i fin stil - men selvom han løb endnu stærkere i finalen, så var det ikke nok til at slå australske Scott Reardon, der ligesom under sidste års Paralympiske Lege løb med guldet. Bronzen gik til briten Richard Whitehead, der delte sølvet med Daniel Wagner i Rio 2016. 

- Jeg gik efter guldet, men jeg er super glad for sølvet. Jeg har forberedt mig så godt som overhovedet muligt til det her VM, og jeg ville virkelig gerne have stået her med guldet, men jeg manglede lige det sidste. Jeg fik en god start, og jeg troede egentlig, jeg ville slå Scott Reardon, men han havde mere at skyde med til sidst, siger Daniel Wagner, der døjer med en forkølelse.

- Det skal ikke være nogen undskyldning, men det har måske lige taget toppen af min energi. Derfor er jeg også ekstra glad for, at jeg står her med et godt resultat, sagde Vejle-løberen efter finalen. Det skriver Parasport Danmark i en pressemeddelelse.

Allerede i formiddag skal Daniel Wagner i aktion igen ved VM, når det gælder finalen i længdespring kl. 11.36 dansk tid. Vejlenseren vandt bronze i disciplinen ved de Paralympiske Lege i Rio 2016, men han håber på en medalje af højere karat i dag. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.