TV der bevæger dig

Forlænger med populær træner

00:21

Morten Henriksen i aktion i sidste måned. Foto: STOLLIG

1 af 2

Sønderjyske Herrehåndbold har forlænget kontrakten med den populære cheftræner, Morten Henriksen, som gennem ti år har taget turen fra 3. divison til DM slutspillet i den forgangne sæson.

Morten Henriksen har skrevet under på en forlængelse af samarbejdet med to år.

Ildsjæl

- Vi har i Morten Henriksen en ildsjæl, der i den grad brænder for vores håndboldprojekt i Sønderborg. Han har udviklet sig i takt med projektet, og er i dag en ligatræner med et meget højt, fagligt niveau, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

- Morten Henriksen er tillige ekstremt dygtig til at spotte og udvikle unge talenter. Det er helt afgørende for den fortsatte udvikling i klubben, at vi kan finde og udvikle talenter lokalt, nationalt og gerne også i Skandinavien.

- Vi har i de sidste fem år haft ambitiøse målsætninger for projektet, og Morten Henriksen har i hver eneste sæson leveret varen. Han har en kæmpe andel i holdets udvikling og flotte resultater, og vi er stolte af, at han vil fortsætte i spidsen for landsdelens håndboldhold, understreger Simon Hajdu Lindhardt.

Ideel løsning

Morten Henriksen siger, at han trives godt i Sønderjyske.

- I SønderjyskE var man positive og løsningsorienterede, da jeg blev tilbudt en stilling som ungdomslandstræner i DHF. Da denne aftale er toårig, var det også ideelt for mig, at SønderjyskE ønskede samme kontraktforlængelse. En række af de nye spillere i klubben har også underskrevet toårige kontrakter, hvilket er godt for kontinuiteten og mulighederne for at udvikle den meget spændende trup.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden