TV der bevæger dig

Forlænger med populær træner

00:21

Morten Henriksen i aktion i sidste måned. Foto: STOLLIG

1 af 2

Sønderjyske Herrehåndbold har forlænget kontrakten med den populære cheftræner, Morten Henriksen, som gennem ti år har taget turen fra 3. divison til DM slutspillet i den forgangne sæson.

Morten Henriksen har skrevet under på en forlængelse af samarbejdet med to år.

Ildsjæl

- Vi har i Morten Henriksen en ildsjæl, der i den grad brænder for vores håndboldprojekt i Sønderborg. Han har udviklet sig i takt med projektet, og er i dag en ligatræner med et meget højt, fagligt niveau, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

- Morten Henriksen er tillige ekstremt dygtig til at spotte og udvikle unge talenter. Det er helt afgørende for den fortsatte udvikling i klubben, at vi kan finde og udvikle talenter lokalt, nationalt og gerne også i Skandinavien.

- Vi har i de sidste fem år haft ambitiøse målsætninger for projektet, og Morten Henriksen har i hver eneste sæson leveret varen. Han har en kæmpe andel i holdets udvikling og flotte resultater, og vi er stolte af, at han vil fortsætte i spidsen for landsdelens håndboldhold, understreger Simon Hajdu Lindhardt.

Ideel løsning

Morten Henriksen siger, at han trives godt i Sønderjyske.

- I SønderjyskE var man positive og løsningsorienterede, da jeg blev tilbudt en stilling som ungdomslandstræner i DHF. Da denne aftale er toårig, var det også ideelt for mig, at SønderjyskE ønskede samme kontraktforlængelse. En række af de nye spillere i klubben har også underskrevet toårige kontrakter, hvilket er godt for kontinuiteten og mulighederne for at udvikle den meget spændende trup.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden