TV der bevæger dig

Formodet forbryder har hunde i hælene

Politiets fineste næser, forsøger at lugte sig frem til den person, der flygtede fra politiet i nat.

En formodet forbryder var lidt hurtig til at gå i panik, da han tilfældigt mødte politiet natten til lørdag. Nu har han politihunde i hælene.

Politiets hunde er kommet på arbejde i løbet af natten. Her lørdag morgen snuser de stadig rundt på markene omkring Lindknud mellem Bække og Vorbasse efter en formodet forbryder, der stak af fra politiet.

En patrulje var ellers i gang med at kontrollere en helt anden bil, da en forbipasserende tilsyneladende gik i panik ved synet af politiet, gassede op og flygtede fra patruljen, der hurtigt satte efter. Lidt længere fremme havde manden efterladt bilen, og stak af ud over markerene. 

- Bilen er udenlandsk, men nummerpladerne er stjålet oppe omkring Billund, fortæller vagtchef  ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Anders Hansen til TV SYD.

Han undrer sig også over mandens opførsel. - Hvis nu han var kørt stille og roligt forbi, så havde vi nok ikke lagt mærke til ham, siger Anders Hansen.

I stedet stak manden altså af, og har nu en hundepatrulje i hælene. Anders Hansen mener ikke han kommer til at flygte ret langt væk. - Der er gode forhold for hundene på markerne, hvor der ikke går særlig mange mennesker, så ham regner jeg med de finder, siger vagtchef Anders Hansen ved Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden