21-årig gerningsmand anholdt efter blot 8 minutter

Et forsøg på røveri på Gl. Vardevej endte knapt så heldigt for en yngre gerningsmand. Efter kun otte minutter var han anholdt.

Da en mand natten til fredag forsøgte at begå røveri mod en beværtning på Gl. Vardevej i Esbjerg, betød en lynhurtig indsats fra både personale og politi, at den 21-årige gerningsmand var anholdt efter kun otte minutter.

quote

Den unge mand truede to ansatte på et værtshus med en kniv, da de var ved at lukke beværtningen. Men den trussel ville den ene af de ansatte ikke finde sig i og gør modstand, så gerningsmanden så flygter.

Ole Aamann, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Den unge mand truede to ansatte på et værtshus med en kniv, da de var ved at lukke beværtningen. Men den trussel ville den ene af de ansatte ikke finde sig i og gjorde modstand, så gerningsmanden så flygtede, fortæller vagtchef Ole Aamann, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

En patruljevogn er hurtigt fremme ved værtshuset og begyndte eftersøgningen af gerningsmanden, og det samme gjorde en anden patruljevogn i midtbyen, og de fandt kort efter den unge gerningsmand og anholdte ham.

Den 21-årige er kendt af politiet.