Forvekslet med pædofil

Mareridt: Torben Jacobsen deler navn med dømt børnekrænker.

Torben Jacobsen fra Horsens har de seneste måneder gennemlevet det, man noget nær kan kalde et mareridt.

Hans navn har ført til rygtedannelse i lokalområdet og også udmøntet sig i decideret chikane, som har vendt op og ned på hans tilværelse.

Det skyldes, at han deler navn med en dømt fodboldtræner fra klubben FC Horsens, som i december måned 2014 blev dømt for blufærdighedskrænkelse og for at have haft et seksuelt forhold med en mindreårig pige.

Torben Jacobsen har været divisionsspiller i selv samme klub, og derfor er han blevet forvekslet med sin nu dømte navnefælle.

- Det er et mareridt på den måde, at tvivlen lurer i hovedet hver gang, du snakker med nogen, du måske ikke har mødt et stykke tid eller mødes i en forsamling. Jeg tænker, hvad tænker folk om mig, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Du kan jo ikke gøre noget for at stå imod. Man kan jo ikke feje rundt og banke hele byen. Man kan jo ingenting, siger Torben Jacobsen.

I går valgte Torben Jacobsens søn, Glenn, at dele et opslag på Facebook for at fortælle sine venner og bekendte om sin fars frygtelige situation og opfordrede samtidig alle til at dele budskabet.

Glenn Jacobsen er bange, hvad der kan ske med familien, hvis rygtet ikke bliver manet til jorden:

- Det værste, der kan ske, er, at der pludselig en dag er nogen, der sender et tæskehold af sted, siger Glenn Jacobsen.