TV der bevæger dig

Forynget Esbjerg-mandskab møder FC København

!1. januar indledte Esbjerg-spillerne træningen - og søndag gælder det forårets første kamp i superligaen.

En forynget Esbjerg-trup med tre debutanter, en superligadebutant og et comeback af en af klubbens tidligere profiler stiller op mod FCK i Parken søndag eftermiddag.

Trods de nye ansigter vurderer Esbjerg fBs cheftræner, Jonas Dal,  at hans mandskab er helt klar og forberedt til at optræde på en af de sværeste udebaner i superligaen.

- Vi har nået meget, både på det teammæssige og med hensyn til taktisk at spille på den måde, vi gerne vil som hold og i forhold til hinanden. Det er glædeligt, at vi har formået at stå sammen som en enhed og været gode til at holde nullet i træningskampene, siger Jonas Dal  til Esbjerg fBs hjemmeside.

Jeppe Højbjerg i målet er vendt hjem fra FC Fredericia og står over for sin superligadebut, og Jesper Jørgensen gør comeback og spiller sin EfB-kamp nummer 202 efter fem år i belgisk fodbold. Nikolaj Hagelskjær, Jesper Lauridsen og Ronnie Schwartz står over for debut.

- Vi har haft et godt transfervindue og har i Jesper Jørgensen og for den sags skyld også Jesper Lauridsen fået tilført stabilitet. Det var dygtigt og rettidigt, at vi i på baggrund af Ryan Johnson Laursens skade hentede Nikolaj Hagelskjær til højre back-pladsen, og han kommer til at starte inde i Parken. Og så har vi fået Ronnie Schwartz ind som et supplement til Mick van Buren helt fremme, siger Jonas Dal.

Kampen i Parken går i gang kl. 16 og kan følges på Canal 9.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden