Fra lørdag forsvinder kulden

I weekenden forsvinder den rå kulde - ihvertfald i dagtimerne. Meteorologerne lover, at den hårde frost om dagen er forbi for denne gang.

Fra på lørdag bliver det tøvejr om dagen. Og det holder ved den kommende tid, og - som DMI's meteorologer formulerer det: "Udsigten er som helhed ret sikker".

De kommende dage bliver det iskoldt, både nat og dag.

Men fra lørdag lyder DMI's prognose for Syd- og Sønderjylland sådan her:

Lørdag:

Mest skyet og overvejende tørt.
Temperaturer på mellem 1 grads varme og 3 graders frost og let til frisk vind fra sydvest.

Om natten skyet og en overgang lidt sne eller slud flere steder. Let til frisk vind mellem sydvest og nordvest, ved kysterne op til hård vind. Nattemperatur fra 2 graders varme til 5 graders frost i de sydøstlige egne.
 
Søndag:

I det sydøstlige egne skyet med lidt slud eller sne, men en opklaring med lidt eller nogen sol breder sig ned over landet fra nordvest i løbet af dagen.

Temperaturer mellem 1 og 4 graders varme. Jævn til hård vind mellem sydvest og nordvest, men vinden aftager efterhånden lidt. Om natten tørt og til dels klart med temperaturer mellem 5 og 10 graders frost og svag til jævn vind fra nordvest.
 
Mandag:

Først tørt med nogen sol, men skyer og senere slud og sne breder sig fra nordvest.

Dagtemperaturer fra omkring frysepunktet til 3 graders varme, om natten mellem frysepunktet og 5 garders frost. Svag til jævn vind mellem sydvest og nordvest, men vinden tiltager til frisk vind til kuling.
 
Tirsdag og onsdag:

Mest tørt og ret uændrede temperaturer.