TV der bevæger dig

Fredagens overblik: Sådan bliver dagen

I dag mødes repræsentanter fra den danske fødevareklynge med Esbjerg Havn for at drøfte havnens fremtid efter englændernes brexit.

Landbrug & Fødevarer forudser, at brexit vil medføre nye handelsmønstre, og at eksisterende handelsmønstre skal opdateres, når UK bliver et tredje land. I den forbindelse forventes det, at Esbjerg Havn kan spille en afgørende rolle. 

I dag præsenterer Den Reformerte Menighed i Fredericia et omfattende program, som skal markere festligholdelsen af hugenotterne, som de franske protestanter hed, som en aktiv og synlig del af Fredericias unikke historie.

I Bilka i Esbjerg udviklede et butikstyveri sig torsdag aften til røveri. Flere medlemmer af en forening var på tur i Bilka, hvor en mand stjal en skægtrimmer. I forbindelse med tilbageholdelsen blev en vagtmand slået i ansigtet, og det resulterede i en løs tand for vagtmanden. To mænd blev efterfølgende anholdt.

Fredag morgen glider trafikken uden problemer på både veje og skinner.

Husk, at du altid kan følge de helt aktuelle meldinger om biltrafikken på trafikken.dk og for tog på DSB.

Fredagen bliver mest tør, og i løbet af formiddagen klarer det op nordfra med nogen sol. Temperaturerne bliver mellem fire og syv grader, og vinden bliver frisk omkring en nordvestlig retning, ved Vestkysten og Vadehavet kan det blive op til hård vind. 

Tak, fordi du læste med og god fredag!

De bedste hilsener

Line Guldager Hansen

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu