Fredagens overblik: Sådan bliver dagen

I går blev det bekræftet, at Tour de France i 2021 kommer en tur forbi Vejle. I den forbindelse holdes der i dag klokken 10.00 og en time frem pressemøde på Vejle Rådhus. Statsministeren, erhvervsministeren, kulturministeren og selvfølgelig Vejles borgmester er blandt de fremmødte. I eftermiddag kører Tour de France-karavanen til Sønderborg, hvor alle interesserede er velkommen på Sønderborg Slot klokken 13.30 til 14.30.

Det er også i dag, at forårsmessen i Tønder begynder. Fra i dag til og med søndag vil Tønder Sport- og Fritidscenter åbne dørene til 90 udstillere, tryllekunst og meget mere. Læs mere om udstillerne og aktiviteterne her.

Gode politinæser førte til hurtig anholdelse af tre gerningsmænd, som torsdag aften ved 20-tiden stjal omkring 10.000 kroner fra kassen i Dagli'Brugsen i Alslev ved Esbjerg. Da gerningsmændene kørte fra stedet placerede en hundepatrulje fra Esbjerg sig strategisk rigtigt, og de tre gerningsmænd kørte lige i favnen på politipatruljen.

Trafikken er fredag morgen tæt på de Syd- og Sønderjyske motorveje, men der er ikke meldinger om uheld eller andet, der kan give forsinkelser.

Du kan altid tjekke biltrafikken på trafikinfo.dk, busruter på Sydtrafik og Midttrafik og tog hos DSB og Arriva.

Dagen er først skyet, men i løbet af dagen kommer der 

lidt sol de flester steder i Syd- og Sønderjylland. Temperaturerne kommer op mellem tre og fem grader. Derudover kommer der svag til jævn vind øst på. Ved kysterne kommer der stedvis frisk vind, der søger mod syd.

Tak, fordi du læste med.

Med venlig hilsen

Charlotte Sølvsten