Fredericia HK rykker ud af liga

Trods sejr over Viborg i den afgørende kamp, må Fredericia HK erkender, at klubben rykker ud af håndboldligaen efter 10 år i den bedste række.

Resultaterne i de andre kampe i nedrykningsspillet flaskede sig sådan, at det bliver Fredericia, som må rykke ned.

Holdet endte på en 9.-plads - lige uden for slutspillet. Og efter en miserabel indsats i nedrykningsspillet kunne holdet ikke selv afgøre deres skæbne.

Økonomisk konsekvens

Mod Viborg vandt Fredericia sikkert, 26-23. Undervejs føte holdet med ti mål, men det var ikke nok, fordi Skanderborg besejrede Skive. Dermed var sejren ligegyldig...

Bestyrelsen i Fredericia HK holder i denne uge krisemøde efter nedrykningen, som får stor økonomisk konsekvens.

Skal tilbage igen

- For under en måned siden jublede vi efter endnu en sejr over Kolding på hjemmebane. I går måtte vi se i øjnene, at vi er rykket ned i 1. division, siger Andreas Dyhrberg og Kim M. Madsen, hhv. forretningsfører og formand i klubben.

Bestyrelsen i FHK Elite af 2006 ApS holdt i går bestyrelsesmøde og er blevet enige om at samle et slagskraftigt mandskab, som skal sikre Fredericia Håndbold ligastatus igen.

Klar om ti dage

- Vi har allerede nu fået mange tilkendegivelser fra sponsorer og vores fanklub, at de bakker op. Det takker vi for. Vi mødes i denne uge med spillertruppen for at sætte det stærkeste hold.

- Vi forventer en afklaring på vores situation inden for 10 dage og vil derefter indkalde nuværende og fremtidige sponsorer til kaffemøde og præsentation af vores projekt: ?Fredericia Håndbold ? Vejen til succes?,  skriver de i en pressemeddelelse.