TV der bevæger dig

Fredericia HK rykker ud af liga

Fredericia HK rykker ud af håndboldligaen. (Arkivfoto)

Trods sejr over Viborg i den afgørende kamp, må Fredericia HK erkender, at klubben rykker ud af håndboldligaen efter 10 år i den bedste række.

Resultaterne i de andre kampe i nedrykningsspillet flaskede sig sådan, at det bliver Fredericia, som må rykke ned.

Holdet endte på en 9.-plads - lige uden for slutspillet. Og efter en miserabel indsats i nedrykningsspillet kunne holdet ikke selv afgøre deres skæbne.

Økonomisk konsekvens

Mod Viborg vandt Fredericia sikkert, 26-23. Undervejs føte holdet med ti mål, men det var ikke nok, fordi Skanderborg besejrede Skive. Dermed var sejren ligegyldig...

Bestyrelsen i Fredericia HK holder i denne uge krisemøde efter nedrykningen, som får stor økonomisk konsekvens.

Skal tilbage igen

- For under en måned siden jublede vi efter endnu en sejr over Kolding på hjemmebane. I går måtte vi se i øjnene, at vi er rykket ned i 1. division, siger Andreas Dyhrberg og Kim M. Madsen, hhv. forretningsfører og formand i klubben.

Bestyrelsen i FHK Elite af 2006 ApS holdt i går bestyrelsesmøde og er blevet enige om at samle et slagskraftigt mandskab, som skal sikre Fredericia Håndbold ligastatus igen.

Klar om ti dage

- Vi har allerede nu fået mange tilkendegivelser fra sponsorer og vores fanklub, at de bakker op. Det takker vi for. Vi mødes i denne uge med spillertruppen for at sætte det stærkeste hold.

- Vi forventer en afklaring på vores situation inden for 10 dage og vil derefter indkalde nuværende og fremtidige sponsorer til kaffemøde og præsentation af vores projekt: ?Fredericia Håndbold ? Vejen til succes?,  skriver de i en pressemeddelelse.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden