Fredericia og Esbjerg tørner atter sammen

FC Fredericia har onsdag aften mulighed for at få revanche, når Esbjerg fB kommer på besøg i pokalturneringen. For 14 dage siden tabte Fredericia de to klubbers opgør i 1. division.

FC Fredericia var også Esbjergs modstander, da man i første runde åbnede sæsonen med en 2-1 sejr hjemme på Blue Water Arena.
- Det bliver en anderledes kamp end premieren. Pokalkampe har sit eget liv, og der skal findes en vinder, så man kan ikke rigtig sammenligne de to opgør, siger EfB’s cheftræner John Lammers.

Esbjerg møder søndag Vejle i et topopgør, da de to hold sammen med Thisted deler førstepladsen i 1. division. Netop Thisted møder Hedensted IFs Danmarksseriehold i aften besøg af i pokalturneringen. Her fløjtes kampen i gang klokken 18,30, mens Vejle på fyn møder serie 1-holdet Allesø. alle rundens kampe og resultater kan følges på dbu.dk

I Fredericia får tilskuerne nye Esbjergansigter at se på banen.

- Vi sparer muligvis nogle spillere i pokalkampen, men det er klart, vi vil gå efter sejren, da pokalen er en god mulighed for noget ekstra succes, siger John Lammers.

FC Fredericia fik søndag sit første point med uafgjort 3-3 hjemme mod Vendsyssel.
Der er kampstart på Monjasa Park kl. 19.15, og kampen også ses på TV3 SPORT 1.