TV der bevæger dig

Fredericia sender SønderjyskE ud af pokalen

Fredericias Jesper Christiansen lignede en matchvinder med kampens 1-0-mål i midten af anden halvleg.

1. divisionsklubben Fredericia vandt overraskende over Sønderjyske i tredje runde af den danske pokalturnering

Superligaklubben Sønderjyske er færdig i den danske pokalturnering i fodbold.

Fredericia, som til dagligt spiller i den næstbedste række, stod for onsdagens største pokaloverraskelse ved at vinde 5-3 efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. Den ordinære spilletid endte 1-1.

Sønderjyske har haft en svingende sæson i Superligaen, og ude mod Fredericia blev det til et overraskende nederlag og dermed exit fra DBU Pokalen i tredje runde.

Der blev ikke scoret i første halvleg, så Fredericias Jesper Christiansen lignede en matchvinder med kampens 1-0-mål i midten af anden halvleg.

Men islændingen Hallgrimur Jonasson fik udlignet til 1-1 for Sønderjyske i overtiden af den ordinære spilletid.

Og da der ikke blev scoret yderligere i kampens forlængede spilletid, skulle kampen afgøres efter straffesparkskonkurrence.

Her var Fredericia bedst, da holdet scorede fire gange, mens Sønderjyske kun fik scoret to gange fra 11-meter-pletten.

Vejle videre

I onsdagens mest målrige pokalopgør gik Vejle Boldklub videre efter en 5-3-sejr over Næstved. Kampen blev først afgjort efter forlænget spilletid.

Næstved bragte sig foran 1-0 på et mål af Anders Clausen efter 40 minutter, men fem minutter senere udlignede den tidligere Silkeborg-spiller Kaimar Saag til 1-1 for Vejle.

Den tidligere AaB-angriber Rolf Toft øgede til 2-1 for Vejle kort inde i anden halvleg, og efter 69 minutter gjorde Andreas Albers det til 3-1.

Stefan Nygaard og Patrick Hansen fik scoret to gange for Næstved, og så stod det pludselig 3-3, og dermed skulle kampen ud i forlænget spilletid.

Her var Vejle bedst, og den formstærke offensivspiller Andreas Albers stod for 4-3-målet, inden Denis Fazlagic cementerede 5-3-sejren efter 113 minutters spil.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden