Fredericia sender SønderjyskE ud af pokalen

1. divisionsklubben Fredericia vandt overraskende over Sønderjyske i tredje runde af den danske pokalturnering

Superligaklubben Sønderjyske er færdig i den danske pokalturnering i fodbold.

Fredericia, som til dagligt spiller i den næstbedste række, stod for onsdagens største pokaloverraskelse ved at vinde 5-3 efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. Den ordinære spilletid endte 1-1.

Sønderjyske har haft en svingende sæson i Superligaen, og ude mod Fredericia blev det til et overraskende nederlag og dermed exit fra DBU Pokalen i tredje runde.

Der blev ikke scoret i første halvleg, så Fredericias Jesper Christiansen lignede en matchvinder med kampens 1-0-mål i midten af anden halvleg.

Men islændingen Hallgrimur Jonasson fik udlignet til 1-1 for Sønderjyske i overtiden af den ordinære spilletid.

Og da der ikke blev scoret yderligere i kampens forlængede spilletid, skulle kampen afgøres efter straffesparkskonkurrence.

Her var Fredericia bedst, da holdet scorede fire gange, mens Sønderjyske kun fik scoret to gange fra 11-meter-pletten.

Vejle videre

I onsdagens mest målrige pokalopgør gik Vejle Boldklub videre efter en 5-3-sejr over Næstved. Kampen blev først afgjort efter forlænget spilletid.

Næstved bragte sig foran 1-0 på et mål af Anders Clausen efter 40 minutter, men fem minutter senere udlignede den tidligere Silkeborg-spiller Kaimar Saag til 1-1 for Vejle.

Den tidligere AaB-angriber Rolf Toft øgede til 2-1 for Vejle kort inde i anden halvleg, og efter 69 minutter gjorde Andreas Albers det til 3-1.

Stefan Nygaard og Patrick Hansen fik scoret to gange for Næstved, og så stod det pludselig 3-3, og dermed skulle kampen ud i forlænget spilletid.

Her var Vejle bedst, og den formstærke offensivspiller Andreas Albers stod for 4-3-målet, inden Denis Fazlagic cementerede 5-3-sejren efter 113 minutters spil.