TV der bevæger dig

Fredericia-topscorer glæder sig til at teste sig i superligaen for Esbjerg

Brent McGrath, der i denne sæson har scoret 14 mål for FC Fredericia, glæder sig til at spille i Esbjerg-trøjen.

Brent McGrath, der i denne sæson har scoret 14 mål for FC Fredericia, glæder sig til at afprøve sin målnæse i superligaen for Esbjerg fB.

Den 24-årige australske Brent McGrath, der er den næstmest scorende spiller i den danske 1. division i denne sæson  tror på, at han kan fortsætte mål-strømmen i den bedste række hos Esbjerg, som han nu har kontrakt med i de næste tre sæsoner.

- Jeg er på et tidspunkt i min karriere, hvor jeg synes, at Esbjerg er det rigtige valg. Efter Esbjergs kamp mod OB havde jeg en god snak med cheftræner Jonas Dal om både fodbold og den øvrige tilværelse, og jeg er sikker på, at han er den rette mand til at bringe mig til næste trin i karrieren. Jeg spiller nu i 1. division, og næste mål er at blive fast mand i Esbjerg i superligaen, siger Brent McGrath til Esbjerg fBs hjemmeside.

Han flyttede sammen med sine forældre til København, da han var 15 år, og han udviklede sig i Brøndby IF som ungdomsspiller. På seniorniveau nåede han 47 kampe for Brøndby i årene 2010-2013 - men fik aldrig noget gennembrud i superligaen.

Han valgte derefter at returnere til sit hjemland, og siden boede han en periode i Thailand og spillede for to klubber. I august 2015 vendte han tilbage til Danmark, som han i høj grad betragter som sit andet hjemland, og blev hentet til FC Fredericia af den daværende træner Ove Pedersen.

Brent McGrath spiller forårets sidste to kampe for Fredericia og begynder i Esbjerg fB efter sommerpausen.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden