Fremtidens Kevin Magnussen skal komme fra Grindsted

Grindsted Gokart Klub satser hårdt på udviklingen af klubbens unge talenter, der takket være nye trænere skal blive endnu bedre på banen.

Der skal flere pokaler til gokartkørerne fra Grindsted i fremtiden. Derfor har klubben nu ansat brødrene Michael og Tommy Schröter, der fungerer som trænere for klubbens unge talenter.

- Tidligere har det bare været den baneansvarlige, der kunne hjælpe lidt med nogle småting. Men nu har kørerne to deciderede trænere, der kan hjælpe dem med alt fra opsætning til kørelinjer, siger formanden for Grindsted Gokart Klub, Per Thomsen, til TV SYD.

De to brødre er ikke hvem som helst indenfor sporten. De har begge mange års erfaring inden for motorsport, og træner også gode udenlandske kørere ude i Europa.
I følge formanden for klubben har brødrenes vejledning af kørerne allerede haft effekt på kørernes omgangstider.

- Et af vores unge talenter har kørt på vores bane i mange år, og han kender hver eneste bid af banen. Alligevel er det lykkedes ved hjælp fra de nye trænere at skære to tiendedele af et sekund af omgangstiden, og det er meget på en bane som vores, siger formanden til TV SYD.

I gokartsporten har kørerne ikke almindeligvis en træner, men drømmen er, at den nye målrettede træning skal sikre bedre resultater til klubbens kørere, så fremtidens danske stjernekører forhåbentlig kan komme fra Grindsted.

Naboer besøger i aften Grindsted Gokart Klub, hvor træningen er i fuld gang. Her kommer det netop til at handle om klubbens unge talenter, der viser deres forskellige gokarts frem. Se med på TV SYD+ klokken 19:55 og 22:40