A Friend In London hædres i Give

Torsdag eftermiddag hædrer Give de danske melodi grandprix-vindere A Friend In London, der har Give-drengen Esben Svane som trommeslager.

A Friend In London blev dannet i 2005 af fire meget unge musikere, som mødte hinanden på Vostrup Efterskole. Siden har bandet skrevet sange, lavet videoer og turneret både herhjemme og i Canada.

Et vendepunkt i bandets karriere kom, da de kom på alles læber i kraft af en meget sikker sejr i Dansk Melodi Grand Prix 2011 med sangen ?New Tomorrow?, som blev nr. fem ved den europæiske finale lørdag.

?Godt gået prisen?

Nu er tiden inde for at de kommer til Give, hvor Give Borger- og Erhvervsforening vil tildele dem deres pris: ?Godt gået prisen?.
En pris som Give Borger- og Erhvervsforening har sat sig for, hvert år at uddele til personer fra Give- og Omegn, som har gjort noget særligt og godt! Dette er første gang denne pris bliver givet ? med både en sum penge og en statuette lavet af den lokale kunstner Anette Buch.

Giver koncert i Give i eftermiddag

Prisen bliver overrakt ved en koncert med A Friend In London kl. 16.00 - 19.00 på Torvet i Give.

Trommeslageren Esben er fra Give området.  Et par trommestikker kan føre meget sig.
Starter man med at slå med dem tidligt nok, og har ens forældre overbærenhed og en udlænge til trommerne, så kan det føre til verdensberømmelse og stjernestatus.
Esben Svane og hans forældre fra Sejrup har opfyldt de første forudsætninger. Han startede tidligt i musikskolen med både klaver og trommer og udbyggede den grundlæggende uddannelse med et ophold på en teater- og musikefterskole.
I gymnasietiden blev der også spillet musik i forskellige bands med mange optrædener på Give Festival, Hærvejsrock i Kollemorten og på gymnasiet i Tørring. Her kom øvelokalet i en af længerne på den fædrene gård til sin ret og den blev brugt flittigt, hvilket også kunne ses på strømregningen, da Esben Svane flyttede til København.