Frivillige knokler for et godt badminton-EM

Hanne Schulz Terp-Nielsen, og 200 andre frivillige, arbejder i disse dage på højtryk. Den 25.april er Kolding nemlig vært for EM i badminton.

Hanne Schultz Terp-Nielsen er forhenværende spiller for Kolding Badminton klub. I dag har hun to døtre, der spiller for klubben, hvor hun selv er ungdomsformand.

quote

Den energi jeg kan mærke her er sprudlende. Specielt dem fra Kolding Badminton Klub, er glade for at være her. På de to uger vi er her, bliver der bygget sammenhold og nye venskaber

Hanne Schulz Terp-Nielsen, ungdomsformand, Kolding Badminton Klub

Sammen med 200 frivillige, sørger Hanne Schulz Terp-Nielsen for forplejninger til de hårdt trænende stjernespillere. De fleste frivillige kommer fra Kolding Badminton Klub, og det er en stor oplevelse for dem at hjælpe til, til sådan en begivenhed.

- Den energi, jeg kan mærke her, er sprudlende. Specielt dem fra Kolding Badminton Klub er glade for at være her. På de to uger, vi er her, bliver der bygget sammenhold og nye venskaber, siger Hanne.

Fart på forberedelserne

Der er ikke meget tid til at stå stille. Hanne sørger for, at der aldrig mangler forsyninger i spillerloungen, hvor turneringens krigere tager et hvil i ny og næ.

- Vi stiller frugtskåle frem til spillerne. Det er egentligt mest bananerne, der bliver spist. De giver et energitilskud, så dem sørger vi for at have rigeligt af, siger Hanne og bærer en proppet frugtskål ud fra hallens køkken.

Derudover bliver der drukket en masse saftevand fra maskinerne, som står fremme i spillerloungen.

- Ja, så jeg har også skulle lære, hvordan man fylder sådan en. Men det var egentlig ikke så svært, griner Hanne. 

Du kan se Hanne og komme bag kulisserne til EM i badminton kl. 19.30 på TV SYD.