TV der bevæger dig

Fuld fart på flytrafikken i februar

Med over 210.000 passagerer gennem Billund Lufthavn blev februar 2018 den travleste februar måned i lufthavnens historie.

Med over 210.000 passagerer gennem Billund Lufthavn blev februar 2018 den travleste februar måned i lufthavnens historie. I forhold til sidste år gik 12,2% flere passagerer gennem terminalen i vinterferie-måneden.

Det er fortsat  især udenrigsruterne, der skaber væksten i Billund Lufthavn – antallet af passagerer, der benyttede en af de mange udenrigsruter, steg med 21.804 til over 156.300 passagerer.
Chartertrafikken er også i fremgang. I februar rejste 47.700 passagerer med charterfly fra Billund Lufthavn, hvilket er en vækst på 2,7 procent.

- Frost og kulde har fået endnu flere til at søge mod solen i februar, hvor vi har oplevet fulde charterfly. Stigningen skyldes blandt andet flere fly til Egypten, Thailand og Den Dominikanske Republik, siger lufthavnsdirektør Kjeld Zacho Jørgensen i sin kommentar til trafiktallene for februar.

På ruteflytrafikken er højdespringeren i februar Berlin, som Ryanair begyndte at flyve til i efteråret. Herudover er Amsterdam, London og Istanbul også vokset kraftigt i februar. 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden