TV der bevæger dig

Fyldt stadion venter Esbjerg fB i kamp om millioner

27:00

Her er det Esbjerg-tilskuere i parken

1 af 2

Med under 300 ud af 12.100 pladser tilbage, venter der Esbjerg fB en stor opbakning på tribuerne, når de møder franske Saint-Etienne i kvalifikationen til Europa League.

Med fuld opbakning fra hjemmepublikummet er det nu op til spillerne i Esbjerg fB at skaffe mere europæisk fodbold til byen. Det glæder direktøren i klubben.

- Vi er stolte af at kunne fylde Blue Water Arena til en europæisk kamp og er blevet bekræftet i, at vi i 2013 som helhed har en fantastisk opbakning på vores hjemmebane. I forhold til, hvad andre danske klubber har kunnet samle af tilskuere til internationale kampe, er vi i en privilegeret situation, idet så mange EfB-tilhængere ønsker at følge vores mandskab indlede en ny æra i dets udvikling, siger adm. Direktør, Søren Poulsen til Esbjerg fB?s hjemmeside.

De skal dog først slå Saint-Etienne samlet over to kampe. Det bliver en svær opgave, hvis man lytter til Danske Spil. Her giver en Esbjerg-sejr pengene syv gange igen. Hvis Esbjerg kvalificerer sig til Europa League, er der mindst tre europæiske kampe i vente på Blue Water Arena.

Det er en lukrativ forretning at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League. Hvis det lykkes, er der 9,7 millioner kroner i startpenge, 1,5 millioner per sejr og 750.000 kroner for uafgjort.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden