TV der bevæger dig

Fyret topchef: Jeg har ikke givet million-gave

Den fyrede topchef i GF Forsikring afviser at have overført millioner til KIF Håndbold. - KIF Kolding har ikke modtaget en million-gave af hverken mig eller GF Forsikring, siger han.

Den nu tidligere administrerende direktør i GF Forsikring, der onsdag blev fyret, mener ikke, han har gjort noget galt. Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Dét, jeg kan bekræfte, er, at det er rigtigt, at jeg har stoppet mit samarbejde med GF Forsikring. Jeg kan også afkræfte, at der ikke er nogen - hverken KIF Kolding eller nogen andre - der har fået en gave. Jeg kan bekræfte, at vi har en eksponeringsaftale med KIF Kolding. Men det er der ikke noget hokuspokus i; det er en ganske ordinær aftale, siger Martin Nielsen til Fyens Stiftstidende.

Bestyrelsen i GF Forsikring holder dog stadig fast i, at der er sket en million-overførsel, som bestyrelsen ikke har givet tilladelse til.

- Det må stå for Martin Nielsens regning. Det er min opfattelse, at det er sket, siger Gunnar Nielsen, der er bestyrelsesformand i GF Forsikring.

Han vil dog ikke afsløre, hvor mange millioner kroner, der er tale om.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden