Galleri: Sønderjyske skøjtede sig til sejr i overtiden

Det blev atter engang tæt, da Herning Blue Fox gæstede Sønderjyske i SE Arena i Vojens.

For to dage siden udkæmpede Sønderjyske og Herning Blue Fox et drabeligt slag, og søndag stod de to hold over for hinanden igen. Og kampen blev præcist ligeså tæt som sidst, hvor de måtte helt ud i overtiden, før kampen blev afgjort på straffeslag. Resultatet blev næsten også det samme.

Sønderjyske bragte sig foran i første periode, men så scorede iskrigerne fra Herning tre gange i streg. Anden periode vandt Sønderjyske dog med 3-0, og de kunne derfor gå ind til den sidste periode med en 4-3 føring. Her scorede Herning Blue Fox, og så måtte kampen ud i overtid.

Sønderjyskes Anders Overmark blev her afgørende, da han hamrede pucken ind til en 5-4-sejr til Sønderjyske. Dermed har de slået Herning Blue Fox hele to gange i denne weekend. Det betyder, at Sønderjyske har spillet sig helt op på Metalligaens førsteplads.