Galleri: Så beskidt er Bilka igen

Så er den gal igen. I Bilka Koldings kølediske var der mandag både fluer, skidt og kødsaft i kølediskene. Det sker blot et halvt år efter, at TV SYD afslørede massive problemer med rengøring i kølediskene.

Margit Skou handlede i Bilka Kolding i går, og tog billeder af flere kølediske i Bilka mandag. De viser både fluer og andet snavs i kølediske til bl.a. kød.

Klik på billedet ovenfor for at se alle Margit Skous billeder af kølediskene.

For et halvt år siden kunne TV SYD afsløre massive problemer med rengøringen i kølediskene i flere af Bilkas varehuse. Efter afsløringen lovede Bilka at rette op på rengøringen.

-Det ser voldsomt ud, men når det er pakker med kød, der ligger i diskene, så kan der forekomme kødsaft. Det må der selvfølgelig ikke, men det kan ske, siger pressechefen i Dansk Supermarked, Mads Hvitved Grand til TV SYD.

- Når vi bliver gjort opmærksom på sådan noget, så reagerer vi på det med det samme og gør rent. Og der er da også gjort ekstra rent siden i går, forklarer pressechefen.

- I dag har Bilka Kolding haft besøg af fødevarekontrollen. Det endte uden anmærkninger, slutter han

Deltag i debatten på TV SYD's Facebookside:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.