Galleri: Sønderjyske slået af løverne

Sønderjyske mødte søndag FCK i fodboldens superliga. De måtte se sig slået på hjemmebane med 1-2.

Sønderjyske indledte kampen godt, men FCK-mandskabet kom også til mange chancer. Dog var det Sønderjyske, der kunne sætte det første mål ind, da de gjorde det til 1-0 kort før pausen på et straffespark.

FCK-målmand Stephan Andersen reddede i første omgang straffesparket fra Johan Absalonsen, men dommer Benjamin Helm Svedborg beordrede et nyt forsøg, fordi FCK-målmanden var gået ud af sit mål, før skuddet faldt. En beslutning, der gav meget utilfredse miner hos FCK-tilhængerne.

Også på banen var der utilfredshed med dommerens beslutning. Både Stephan Andersen og Mathias "Zanka" Jørgensen modtog advarsler for brok, men Johan Absalonsen holdt nerverne i ro og bragte Sønderjyske foran på det andet forsøg fra 11 meter.

Efter pausen kunne sønderjyderne dog ikke holde føringen. FCK udlignede til 1-1 efter 55 minutter, og ti minutter senere satte de det afgørende mål ind til kampens resultat 1-2.

Sønderjyske er trods nederlaget nummer tre i superliga-tabellen med 21 point.