TV der bevæger dig

Gamerne erobrer Tistrup i weekenden

Til arrangementet i Tistrup er der indtil videre solgt 238 billetter ud af 332. Foto: Jacob Schjødt-Pedersen, TV SYD

Gamerne flokkes til forskellige arrangementer, hvor de kan spille computerspil i flere dage. I weekenden var flere hundrede samlet i Rødding, og næste weekend står Tistrup for skud.

Kilometervis af strømkabler, flere hundrede computerskærme, komfortable computerstole og ikke mindst en solid internetforbindelse. Udstyret skal være i orden, når gamerne samles i haller for at spille computer i flere dage i træk. Arrangementet kaldes et LAN-party, og flere og flere byer er med i konkurrencen om at samle gamerne.

I år er de første LAN-partys allerede løbet af stablen. I januar inviterede Helle Hallen for første gang gamerne indenfor. Her deltog omkring 200 mennesker. Og i sidste weekend kunne gamere spille computerspil i Rødding Hallen. 

Læs også Iværksætter: Gamere har brug for andet end klam varm mad

Næste weekend er det så til Tistrup, de unge gamere flokkes. Ifølge Kasper Antonsen fra Tistrup LAN-party er arrangementet Varde Kommunes største. TV SYD har tidligere nævnt, at Helle Hallens LAN-party var det største i Varde Kommune hidtil, men ifølge Tistrup Lan-party er der flere deltagere til deres arrangement. Til tidligere arrangementer har de solgt mere end 300 biletter. 

Det er niende gang, at gamerne kan deltage i arrangementet i Tistrup, der afholdes fra den 9. til den 11. februar. Indtil videre er der solgt 238 billetter ud af 332. 

Læs også Bedstemødre spiller krigsspil når gymnastikken er klaret

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu