Gamerne erobrer Tistrup i weekenden

Gamerne flokkes til forskellige arrangementer, hvor de kan spille computerspil i flere dage. I weekenden var flere hundrede samlet i Rødding, og næste weekend står Tistrup for skud.

Kilometervis af strømkabler, flere hundrede computerskærme, komfortable computerstole og ikke mindst en solid internetforbindelse. Udstyret skal være i orden, når gamerne samles i haller for at spille computer i flere dage i træk. Arrangementet kaldes et LAN-party, og flere og flere byer er med i konkurrencen om at samle gamerne.

I år er de første LAN-partys allerede løbet af stablen. I januar inviterede Helle Hallen for første gang gamerne indenfor. Her deltog omkring 200 mennesker. Og i sidste weekend kunne gamere spille computerspil i Rødding Hallen. 

Næste weekend er det så til Tistrup, de unge gamere flokkes. Ifølge Kasper Antonsen fra Tistrup LAN-party er arrangementet Varde Kommunes største. TV SYD har tidligere nævnt, at Helle Hallens LAN-party var det største i Varde Kommune hidtil, men ifølge Tistrup Lan-party er der flere deltagere til deres arrangement. Til tidligere arrangementer har de solgt mere end 300 biletter. 

Det er niende gang, at gamerne kan deltage i arrangementet i Tistrup, der afholdes fra den 9. til den 11. februar. Indtil videre er der solgt 238 billetter ud af 332.