TV der bevæger dig

Gammeldaws dating vækker opsigt

Kjeld Kierkegaard Lorenzen. Han er 62 år og single efter 25 års ægteskab har oprettet en gammeldags ægteskabsannonce lige foran sit hus på Fanø. Foto: Bjarne D. J. Andersen

Skilt foran hus vækker mange grin - og spørgsmålet: Mener han det?

Kjeld Kierkegaard Lorenzen har fået sig mange grin.

- Her i varmen har jeg haft vinduerne stående åbne og har kunnet høre folk stå udenfor og grine eller måbe eller diskutere, om jeg nu mener det eller hvad, fortæller han. 

Kjeld Kierkegaard Lorenzen er også huslig - han tager i hvert fald gerne opvasken. - Her sidder han med opvaskestaviv og -børste foran sit hjem i Nordby på Fanø. Foto: Bjarne D. J. Andersen

Skiltet har snart været oppe i en måned. 

- En dag hørte jeg en bil køre forbi, bremse og bakke tilbage til mit hus. Og så kunne jeg høre et par diskutere, om jeg mon ikke mente en RENGØRINGS-kone.

Han er 62 år. Single efter 25 års ægteskab. Efterlønsmodtager efter at have været pedel på skolen i Nordby.

Altså hvis der nu kommer en sød kvinde.

Kjeld Kierkegaard Lorenzen, Nordby, Fanø

- Det er da sjovt at lave sådan noget i disse moderne computertider med alle de datingsider, siger han.

Fik ideen fra Facebook

Han fik ideen fra Facebook. Men her var skiltet fake. Så han malede et skilt med de ni bogstaver og gjorde det til virkelighed.

- Mener du det?

- Har du da en kone, du gerne vil af med. Den slags henvendelser har jeg fået en del af, griner den lattermilde mand og fortsætter:

- Men jeg har måttet sige til mændene, at det kan jeg ikke hjælpe med. Desuden har jeg nu fået en lang venteliste, siger han og griner igen.

- Men er det lidt alvor i det?

- Altså hvis der nu kommer en sød kvinde.... Men vi har familie-kom-sammen nu her med min ex og min søn, så jeg må hellere tilbage til dem.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu