Gebisset er hentet – men hvem savner sine trusser?

Ansager Hjørnekro sendte en anderledes efterlysning af gebis og trusser ud efter en fest lørdag aften, og nu er opslaget gået viralt.

- Endnu en super god aften/nat på Hjørnekroen. Skulle du være kommet hjem uden dine tænder i overmunden, eller er du vågnet op uden dine trusser, kan vi måske hjælpe.

Sådan står der i det Facebook-opslag, som Ansager Hjørnekro slog op på deres Facebook-side søndag morgen efter en fest lørdag aften. Til festen var der blevet glemt både gebis og et par trusser, og derfor besluttede kroen at efterlyse ejerne på Facebook. Ejeren af Hjørnekroen, Hanne Rasmussen, fortæller til TV SYD, at de tit efterlyser ting på deres Facebook-side.

- Det er ikke ualmindeligt. Tingene bliver hurtigere hentet på den måde. Men det plejer selvfølgelig at være nogle mere ordinære ting, siger Hanne Rasmussen.

Gebisset blev fundet under en bænk på kroen, mens trusserne lå i døren på vej ud til baglokalet. Mandag morgen blev gebisset hentet, men indtil videre er der ingen, der vil kendes ved trusserne.

- Der var ingen af de unge piger, der ville kendes ved trusserne. Jeg forventer altså ikke, at trusserne bliver hentet af nogen, fortæller Hanne Rasmussen.

Selve Facebook-opslaget har gået sin sejrsgang på de sociale medier. Næsten 2000 har givet tomlen op, mens over 600 har delt opslaget med sine venner – næsten ligeså mange har kommenteret opslaget, så der er håb endnu for, at ejermanden til trusserne bliver fundet.

Hele opslaget kan du se her:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.