61-årig kvinde truet med kniv på åben gade

Politiet har offentliggjort overvågningsbilleder af en røver, der truede en 61-årig kvinde i Haderslev med kniv og løb med hendes pung og smartphone.

Onsdag den 2. november omkring klokken 12.45 blev en 61-årig kvinde i Damparken i Haderslev truet med kniv og frarøvet sin mobiltelefon – hvid Iphone 4s - og sin pengepung.

Kvinden sad på en bænk, da manden på engelsk krævede at få hendes telefon og pung. Da kvinden nægtede og forsøgte at gå fra stedet, holdt manden en kniv op mod kvindens hals og tog hendes telefon og pung. Herefter løb gerningsmanden gennem Damparken i sydlig retning mod stien Klosteret.

Kort efter gik kvinden på Klosteret for at se, om gerningsmanden havde smidt telefon og pung fra sig. Ud for adressen Klosteret 29 så hun gerningsmanden komme gående. Han havde nu på trods af meget koldt vejr en lys kortærmet t-shirt på og en tændt cigaret i venstre hånd. Da hun talte til ham, løb han væk i østlig retning ad Klosteret og videre ad Hægersgade. 

Røveren væk i østlig retning ad Klosteret og videre ad Hægersgade. 
Røveren væk i østlig retning ad Klosteret og videre ad Hægersgade. 

Røveren beskrives som:

Ung mand cirka 20 år

175-185 cm høj og almindelig af bygning

Iført en mørk jakke/trøje med hætte. Jakken/trøjen havde en lyseblå lynlås foran og på øverste venstre ærme. Lyseblå jeans og lyse kondisko. På hovedet havde han en mørkeblå kasket/cap med lyseblå aftegninger på skyggen

Bar på en sort rygsæk

Se også den vedhæftede video og fotos, hvor den formodede gerningsmand optræder.

Kan du hjælpe Syd- og Sønderjyllands Politi med oplysninger i sagen, eller har du en idé om, hvem manden kan være, så ring 114.

Røver truede kvinde med kniv på åben gade og slap afsted med pung og iPhone