Giv en julegave til en fattig

Flere end nogensinde før efterspørger julegaver fra JuleHjerteByen i Aabenraa.

Har ungerne legetøj liggende, som de ikke bruger? Så vil de helt sikkert gerne have det i JuleHjerteByen i Aabenraa. Her samler de brugt legetøj og andre ting ind til børn i alderen 0-18 år. Tingene pakker de ind og giver i julegave til familier, der ikke har råd til at købe gaver – og i år har flere familier end nogensinde før efterspurgt gaver:

- Sidste år var der 75 familier, der efterspurgte en gave. I år er det 90 familier, siger Helle Munk Hansen, der står for indsamlingen i JuleHjerteByen i Aabenraa.

Heldigvis er der gaver til alle trods den større efterspørgsel.

- Folk er så søde til at komme med ting. Vi har sågar folk, der kommer med ting, som de har været ud at købe. De havde ikke noget brugt, men ville gerne bidrage, siger Helle Munk Hansen.

JuleHjerteByen i Aabenraa tager dog stadig i mod pakker, så har du noget stående, som kan glæde andre, så samler de gaver ind til lørdag i JuleHjerteByen. Pakkerne bliver uddelt søndag.

Tag med til JuleHjerteByen
Programmet Naboer sender i aften en halv times direkte tv fra JuleHjerteByen i Aabenraa kl. 20 på TV SYD+ og genudsendes kl. 22.40.