TV der bevæger dig

Se den sjove video: Givskuds legesyge gorillaer er et kæmpehit

00:43

Millioner har set video af hangorillaen Yeba, som driller sin storebror.

Gorillaerne i Givskud Zoo hitter i den digitale verden. Den zoologiske have lagde et videoklip ud med den unge hangorilla Yeba, der leger med sin storebror Kipenzi. Her ser man den unge, legesyge abe drille sin storebror på en sjov og charmerende måde. 

Yeba tager en håndfuld træuld og smider det i hovedet på Kipenzi, som er en meget tålmodig sølvryg. Mange så klippet på zoo'ens egen Facebook-side. Og interessen eksploderede, da Givskud Zoo tilbød klippet til Facebook-siden Unilad med over 40 millioner brugere. 

På kort tid nåede vi flere millioner visninger.

Richard Østerballe, direktør for Givskud Zoo - Zootopia.

- På kort tid nåede vi flere millioner visninger. Derefter blev vi både kontaktet af andre Facebooksider og medier verden over, som ville have tilladelse til at bringe videoen. Nyhedsbureauet Reuters har også bedt om lov til at rundsende klippet og historien om gorillabrødrene, fortæller zoo-direktør Richard Østerballe.

Yeba prøver grænser af

Han fortæller, at klippet er hverdagskost.

- Yeba er en ung gorilla, som gerne leger og prøver grænser af. Det er meget almindeligt for gorillaer. Så ofte kan Yeba være rigtig sjov at se på i anlægget, og hans storebror leger indimellem også gerne med, siger Richard Østerballe. 


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App