Glatte vejbaner skyld i flere uheld på E45

Sne og is på vejbanen har torsdag morgen været skyld i ikke mindre end to trafikuheld på motorvej E45 ved Christiansfeld.

Klokken lidt i seks torsdag morgen fik Sydøstjyllands Politi meldinger om ikke mindre end to uheld på motorvej E45 ved Christiansfeld. Både en bilist i nordgående og en i sydgående retning mistede vejgrebet og kørte galt.

- Den ene ulykke var en solo-ulykke, og der kunne bilisten selv sørge for at komme videre. Det andet uheld har vi været ude og rydde op efter, men der er ikke meldinger om kødannelser på grund af uheldet, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Kristian Juliussen, til TV SYD.

Også i Syd- og Sønderjyllands politikreds melder man om meget glatte veje. Her har man haft et uheld på E45 ved Rødekro.

- Vi fik at vide, at de var ude at salte sent i går aftes, men vi opfordrer selvfølgelig stadig til, at man kører forsigtigt, siger vagtchef Søren Strægaard til TV SYD.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.