Gode sydjyske Lotto-millioner

Tre spillere i Bramming, Kolding og Nuuk delte lørdagens Lotto-millioner, og nu er 2.500 danskere blevet Lotto-millionærer siden spillet begyndte i 1989.

Lotto-millionær nummer 2.500 blev nået i lørdags, da tre spillere ramte de syv vindertal. De tre heldige Lotto-spillere har alle vundet 6.103.777 kroner. To af kuponerne er købt hos Q8 på Storegade i Bramming, og i Søndergades Kiosk i Søndergade i Kolding. I begge tilfælde er det en fem-ugers rækkekupon.

Tre store genvinster

Heldet ser altså ud til at fortsætte i Kolding, hvor der midt i februar også faldt to million-gevinster. Først 4.572.399 kroner i onsdags-Lotto, og fire dage efter blev der vundet ti millioner kroner i lørdags-Lotto.

Danske Spil regner med, at de tre Lotto-millionærer snart melder sig. I kiosken i Kolding blev ekspedienten noget overrasket, da hun mandag formiddag fik at vide, at hun havde solgt en stor vinder-kupon. 
  
Weekendens tredje kupon blev solgt hos Pisiffik, Aqqusinersuaq 1 i Nuuk.
 
Lotto havde premiere den 7. oktober 1989. Fire år senere kom Onsdags Lotto til, og i 2000 så Joker dagens lys. I årenes løb er 2.500 danskere blevet millionærer i et af Lotto-spillene, og samlet set har de vundet næsten ti milliarder kroner. Den gennemsnitlige præmie lyder på godt 3.8 millioner kroner.