TV der bevæger dig

Gode sydjyske Lotto-millioner

01:58

Damen i Søndergades Kiosk blev lidt stolt, da hun hørte, at vinderkuponen blev købt hos hende.

1 af 2

Tre spillere i Bramming, Kolding og Nuuk delte lørdagens Lotto-millioner, og nu er 2.500 danskere blevet Lotto-millionærer siden spillet begyndte i 1989.

Lotto-millionær nummer 2.500 blev nået i lørdags, da tre spillere ramte de syv vindertal. De tre heldige Lotto-spillere har alle vundet 6.103.777 kroner. To af kuponerne er købt hos Q8 på Storegade i Bramming, og i Søndergades Kiosk i Søndergade i Kolding. I begge tilfælde er det en fem-ugers rækkekupon.

Tre store genvinster

Heldet ser altså ud til at fortsætte i Kolding, hvor der midt i februar også faldt to million-gevinster. Først 4.572.399 kroner i onsdags-Lotto, og fire dage efter blev der vundet ti millioner kroner i lørdags-Lotto.

Danske Spil regner med, at de tre Lotto-millionærer snart melder sig. I kiosken i Kolding blev ekspedienten noget overrasket, da hun mandag formiddag fik at vide, at hun havde solgt en stor vinder-kupon. 
  
Weekendens tredje kupon blev solgt hos Pisiffik, Aqqusinersuaq 1 i Nuuk.
 
Lotto havde premiere den 7. oktober 1989. Fire år senere kom Onsdags Lotto til, og i 2000 så Joker dagens lys. I årenes løb er 2.500 danskere blevet millionærer i et af Lotto-spillene, og samlet set har de vundet næsten ti milliarder kroner. Den gennemsnitlige præmie lyder på godt 3.8 millioner kroner.
 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden