Godkendelser på plads: BIOS og Responce får 41 stationer

Region Syddanmark har nu endeligt godkendt de sidste placeringer af stationer i Region Syddanmark. Dermed kommer BIOS og Responce, som er overtaget af Falck, til at køre ud fra 41 forskellige stationer fordelt i landsdelen.

13 i Sydvestjylland , ni i Sønderjylland, seks i Trekantområdet og 13 på Fyn. Sådan fordeler de kommende ambulancestationer, som BIOS og Responce kommer til at operere ud fra, når de skal hjælpe nødstedte syd- og sønderjyder og fynboer fra 1. september.

Opgaven med at finde placeringer til de mange stationer har taget flere måneder, men ser nu endelig ud til at være plads. Det sker, efter at Region Syddanmark nu har godkendt samtlige placeringer.

- Så kan vi sætte flueben ved endnu én af de mange ting, som skal på plads i forbindelse med at BIOS og Responce overtager ambulancekørslen i Region Syddanmark. Der er selvfølgelig mange forberedelser, når man skal overtage så stor en opgave, og jeg synes at mange af enkeltelementerne efterhånden falder på plads, siger formanden for det præhospitale udvalg i Region Syddanmark, Thyge Nielsen (V) på Region Syddanmarks hjemmeside torsdag.

Sådan fordeler placeringerne sig:

Sydvestjylland:

Billund, Bramming, Brørup, Esbjerg, Fanø, Grindsted, Oksbøl, Ribe, Rødding, Varde, Vejen, Ølgod, Nr. Nebel.

Sønderjylland:

Haderslev, Løgumkloster, Skærbæk, Sønderborg, Tinglev, Toftlund, Tønder, Vojens, Aabenraa.

Trekantområdet:

Ejby, Fredericia, Give, Kolding, Middelfart, Vejle.