Thea fra tredje: Godt at I ikke dræber dyrene

TV SYDs storketv er nu også nået til 3.A på Søholmskolen på Sjælland.

- Vi har fulgt med i storkereden i et halvt år. Vi synes, det var spændende at se dem få æg, der stille og roligt klækkede til de små unger, skriver Teodor fra 3.A på Søholmskolen.

Hver dag ser Teodor og resten af hans klasse på Søholmskolen på Midtsjælland storketv på TVSYD.dk, og det har fået en del af eleverne til at skrive en besked til TV SYD.

- Jeg kan godt lide, at I ikke dræber dyrene. I behandler dyrene godt. Det er en fornøjelse at se storketv med mine klassekammerater og de dejlige små storkeunger. JEG ELSKER STORKEUNGER, skriver Thea.

Det er deres lærer i natur og teknik, Helle Bülow-Olsen, der introducerede eleverne til storkereden i Smedager, inden storkene landede i år.

Se med direkte fra storkereden her

- Det er en rigtig god måde at lære om fuglearter, og de er simpelthen blevet enormt optagede af det, fortæller Helle Bülow-Olsen til TV SYD.

- Jeg synes, det er en gave, at man kan få virkeligheden ind i undervisningen, og det motiverer dem rigtigt meget. Det er noget andet end at læse en bog eller være på nettet. Det er bare det bedste, siger Helle Bülow-Olsen.

Udover at se storketv har deres besøg også medført, at eleverne har læst andre nyheder.

- Vi lærte også en masse om storke, som var meget spændende, som at se hvordan de lever. Jeg kan godt lide storke, og jeg synes, at de er lidt nuttede, skriver Rosa.

- Lov at I aldrig stopper med at lave storketv, afslutter Rosa.