TV der bevæger dig

Golf: 16-årige tvillinger får wildcard til Made in Denmark

Tvillingerne er her foreviget ved en tidligere lejlighed. Øverst: Nicolai Højgaard står nummer tre fra venstre. Nederst: Rasmus Højgaard også nummer tre fra venstre. Foto: Dansk Golf Union

Tvillingerne Rasmus og Nicolai Højgaard fra Gyttegård Golfklub i Billund fik i dag et wildcard til europatourturneringen Made in Denmark.

De 16-årige tvillinger Rasmus og Nicolai Højgaard fra Gyttegård Golfklub i Billund fik i dag et wildcard til europatourturneringen Made in Denmark.

I følge hjemmesiden Made in Denmark blev Højgaard-tvillingerne lokket til Himmerland af deres træner under påskud af en træningslektion, men sådan gik det ikke. I stedet modtog de hver en invitation til at spille med ved Made in Denmark 2017.

Med deres blot 16 år er de de yngste danskere i en europatour nogensinde. Og de er super talentfulde begge to. Nu skal de så spille sammen med nogle af de største golfstjerner - og på samme tid mod hinanden. 

Made in Denmark begynder torsdag den 24. august og kører frem til lørdag den 26. august. Turneringen finder sted på Himmerland Golf & Spa Resort i Farsø.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden