Google-foto hjælper politiet mod opklaring

Et Google Street View-foto, som politiet tirsdag offentliggjorde, har muligvis ført til opklaring af en to år gammel sag.

Efter TV SYD i går fortalte om et tyveri ved Rinkenæs, der blev fanget på Google Street View, er der kommet afgørende gennembrud i sagen.

Syd- og Sønderjyllands Politi offentliggjorde i tirsdags et foto fra Google Street View af to unge mænd, der er i færd med at fjerne en havetraktor i Rinkenæs. Efterfølgende har lokalpolitiet modtaget et væld af henvendelser i sagen. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Der er også kommet oplysninger, som politiet muligvis kan bruge til at identificere mændene med. Syd- og Sønderjyllands Politi mener derfor, at der er gode muligheder for at opklare sagen, men de har ikke i øjeblikket yderligere informationer i den.

I pressemeddelelsen siger politiet også mange tak for borgernes store interesse for at hjælpe med opklaringen.

De mange henvendelser har givet politiet et uventet gennembrud i sagen. På Twitter skriver de, at de mener at kunne opklare sagen ud fra de oplysninger, de har fået.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.